Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ασχολίες και τα χόμπυ του Δημάρχου μας.

  Ήξερα ότι ο Δήμαρχός μας Δημήτρης Καμιζής, λάτρης της Ιατρικής και διάκονος του επαγγέλματος του Ιατρού, πάντα αρεσκόταν σε αναζητήσεις και νέες εφαρμογές στον τομέα της Ιατρικής. Σήμερα εντελώς τυχαία έγινα γνώστης του παρακάτω εγγράφου και του ζήτησα την άδεια να τον δημοσιοποιήσω, την οποία και πήρα.
  Δήμαρχε σε συγχαίρω και σε θαυμάζω για την νιότη που σε χαρακτηρίζει. Σου εύχομαι μέσα από τις καινούριες σου αναζητήσεις, στον βελονισμό, να προσφέρεις όπως πάντα μέχρι σήμερα με διακονία, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, εθελοντισμό και αποτελεσματικότητα σαν άνθρωπος και Ιατρός.
  Εκφράζω όμως και την απορία μου. Πως τα καταφέρνεις όλα αυτά που εγώ βλέπω, αλλά και τα τόσα που σου αποδίδουν. Offshore εταιρείες, συναλλαγές με ξένες Τράπεζες, διαπλοκή, παρανομία και πολλά τέτοια παρόμοια και παρεμφερή.
  Παιδιά, με την εγκυρότητα που επαγγέλεσθε, ψάξτε και τις αναζητήσεις και τις δραστηριότητες του Δήμαρχου στην Ιατρική και στην επιστήμη του βελονισμου. Μήπως έχει ή μήπως και στον τομέα αυτό φτιάξει καμία offshore εταιρειούλα. Έτσι για να γελάμε... 

Σταύρος Κούστας
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.